Stabiliteit en behoud, enkelvoudig complex
Productcode:
10101
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Stabiliteit en behoud, enkelvoudig complex

Het profiel Stabiliteit en Behoud is er op gericht op het creeeren van stabiliteit. Het doel bij dit profiel kan ook zijn om te voorkomen dat het slechter met je gaat.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Dit product kan worden ingezet wanneer de hulpvraag vanaf de start al enkelvoudig is, waarbij de focus ligt op het zelfstandig oppakken van zaken, met ondersteuning op de achtergrond. We komen ongeveer 1 keer per 2 weken langs, waar nodig vaker.


Met indicatie 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Financiën, Geestelijke gezondheid, Lichamelijke gezondheid, Opvang, Relaties en Sociaal netwerk, Scholing, Verslaving en Wonen
Verwijzing Met indicatie
Specialisme AD(H)D, Agressie, Angststoornis, Autisme, Burn-out, Chronische beperking, Depressie, Echtscheiding, Eetstoornis, Hechtingsproblematiek, Hoog gevoeligheid, Huiselijk geweld / kindermishandeling, NAH (niet aangeboren hersenletsel), Opvoedingsproblematiek, PTSS, Paniekstoornis, Persoonlijkheidsstoornis, Psychiatrische stoornis + verslaving, School / schoolgang, Stemmingsstoornis, Stress, Systeemproblematiek, Trauma / ingrijpende levensgebeurtenissen, Verslavingsproblematiek (alcohol) en Verslavingsproblematiek (drugs)
Doelgroep:
Taal Arabisch, Engels en Nederlands
Aangeboden in:
Gemeenten Bergeijk, Best, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden en Veldhoven

Locaties

Wil je informatie van de dienst Stabiliteit en behoud, enkelvoudig complex? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 139
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
06-53680618
Bereikbaar: werkdagen

impegno

Impegno biedt tijdelijke zorg aan mensen en gezinnen met flinke psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. We zijn laagdrempelig en we...

Bedrijfsprofiel