Voorlichting en preventie (vrijwilligersproject)
Locatie(s):
Veldhoven bekijk op kaart

Voorlichting en preventie (vrijwilligersproject)

Het doel van het project Voorlichting en Preventie is om de positie van kinderen en jongeren structureel te verbeteren. Dit doen we door verbindingen te leggen en samen te werken met andere professionals. Stichting LOEK@YOU ontwikkelt voorlichtingswerkvormen en past dit vervolgens toe bij de kinderen, jongeren en andere betrokken partijen. Deze activiteiten richten zich met name op een structurele bijdrage aan zelfredzaamheid op langere termijn te verwachten door o.a. preventie en signalering.

Voor wie is het project Voorlichting en Preventie bedoeld?

Het project Voorlichting en Preventie is bedoeld voor geïnteresseerden zoals professionals uit het onderwijs en de zorg maar ook oudergroepen, belangenverenigingen en gemeentes.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Hoe gaat dat dan tijdens het project Voorlichting en Preventie?

Stichting LOEK@YOU ontwikkelt programma’s op maat. Daar waar een vraag naar is, daar speelt de stichting op in. Onderwerpen kunnen zijn vroegtijdige signalering, samenwerken rondom het kind en passende ondersteuningsvormen en voorlichting over de stichting.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Scholing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Specialisme AD(H)D, Angststoornis, Autisme, Burn-out, Chronische beperking, Depressie, Echtscheiding, Eetstoornis, Hechtingsproblematiek, Hoog gevoeligheid, Opvoedingsproblematiek, Paniekstoornis, School / schoolgang, Systeemproblematiek en Trauma / ingrijpende levensgebeurtenissen
Doelgroep:
Taal Engels en Nederlands
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven

Locaties

Wil je informatie van de dienst Voorlichting en preventie (vrijwilligersproject)? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Veldhoven
Heuvelstraat 60 Veldhoven 23
5502AE  Veldhoven
 Beschrijving
040 3046797
Bereikbaar: werkdagen

Stichting loek@you

Stichting LOEK@YOU ontwikkelt en begeleidt diverse projecten gericht op participatie voor kinderen, jongeren en volwassenen én biedt zorg gericht op uitval in het onderwijs en...

Bedrijfsprofiel