Thuis begeleiding voor volwassenen met psychische problematiek
Productcode:
10102
Locatie(s):
Eindhoven en Knegsel bekijk op kaart

Thuis begeleiding voor volwassenen met psychische problematiek

Lukt het je niet om je huis op orde te houden? Een goed dagritme te vinden? Een fijne daginvulling te hebben en voldoende sociale contacten te hebben? Voorwaarts coaching en begeleiding gaat samen met jou aan de doen we met aandacht, humor en warmte. Er is aandacht voor de psychische problemen en kijken juist naar wat je wel kan.

De begeleiding is voor volwassenen vanaf 18 jaar.

We werken aan een stabilie thuissituatie en behoud daarvan. Er is aandacht voor een zinvolle dagbesteding en voldoende sociale contacten.

We bieden zorg op maat, zijn vaak beschikbaar en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

De begeleidiing zal plaats vinden in de thuis situatie. Zo kunnen we direct aan de slag met problemen in het dagelijks leven. Voorwaarts coaching beschikt ook over een buitenlokatie, waar we kunnen oefenen om nieuwe vaardigheden aan te leren.

Daar hebben we de beschikking over een paard. Een paard is als een spiegel en reageert direct op hoe jij je gedraagt en hoe je je daarbij voelt. Met een paard leer je daarom sneller en gemakkelijker. Of het nu gaat om grenzen stellen, verantwoordelijkheid nemen, leidinggeven of juist leiding aanvaarden.


Met indicatie 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Geestelijke gezondheid
Verwijzing Met indicatie
Specialisme AD(H)D, Angststoornis, Autisme, Burn-out, Chronische beperking, Depressie, Hechtingsproblematiek, Opvoedingsproblematiek, Paniekstoornis, Persoonlijkheidsstoornis, Psychiatrische stoornis + verslaving, Stemmingsstoornis, Stress, Systeemproblematiek en Trauma / ingrijpende levensgebeurtenissen
Doelgroep:
Taal Nederlands
Aangeboden in:
Locatie van ondersteuning

Locatie ondersteuning:

  • Thuis - ambulant

Werktijden ambulant begeleiders:

  • Tijdens kantoortijden
  • In de avond
Gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden en Veldhoven

Locaties

Wil je informatie van de dienst Thuis begeleiding voor volwassenen met psychische problematiek? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pasteurlaan 98
5644JG  Eindhoven
 Beschrijving
0610088995
Bereikbaar: werkdagen

Knegsel
Hoekdries 3
5511KS  Knegsel
 Beschrijving
0610088995
Bereikbaar: werkdagen

Voorwaarts Coaching

Voorwaarts levert coaching en begeleiding met inzet van een paard voor mensen met psychische klachten zoals angst, somberheid, faalangst, adhd, stress/burn-out klachten, rouw en...

Bedrijfsprofiel