Hayat Thuiszorg b.v.
Locatie:

Hayat Thuiszorg b.v.

Wij staan voor betrouwbare professionele zorg- en dienstverlening in eigen taal en cultuur. In onze visie blijven mensen met een functiebeperking of chronische ziekte zelfverantwoordelijk voor de invulling van hun leven en daarmee ook voor de zorg en ondersteuning die zij wensen. Binnen de grenzen van onze mogelijkheden proberen we altijd zo goed mogelijk in te spelen op de vragen van onze cliënten.

Wij bieden persoonlijke verzorging, verpleging, individuele begeleiding, groepsbegeleiding en huishoudelijke ondersteuning. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van de dagbesteding in een aantal gemeenten.

Dit doen wij onder het motto: Wij zijn uniek en onze cliënten ook!

  • Hayat Thuiszorg wil een maatschappelijk betrokken organisatie zijn, die haar bijdrage wil leveren aan de basisbehoefte van de mens wat betreft: zorg, de kwaliteit van het leven en het welzijn van de cliënt.
  • Hayat Thuiszorg wil een organisatie zijn die positief bekend staat. Wij zijn trots op wat wij doen en dit willen we ook naar buiten uitstralen.
  • Hayat Thuiszorg wil een werkgever zijn waar medewerkers zich prettig en gerespecteerd voelen en graag (komen en blijven) werken. De medewerkers zijn trots op de organisatie en weten dat zij hiertoe bijdragen.
  • Hayat Thuiszorg wil alles vergemakkelijken voor de partijen met wie zij samenwerkt en voert dit door in bijna alle processen, door deze digitaal te organiseren.

Samenwerking met partners

Wij hebben diverse contacten met verschillende gemeenten. We nemen consequent deel aan netwerkbijeenkomst georganiseerd vanuit de gemeenten, waarin wij ook met andere ketenpartners aan tafel zitten.

Daarnaast nemen (wijk)verpleegkundigen deel aan multidisciplinaire overleggen.

Specificaties

Algemeen:
Diensten Jeugdzorg, Thuiszorg en Wijkverpleging
Bedient Noord-Brabant en Zuid-Holland

Locaties

Diensten van Hayat Thuiszorg b.v. zijn beschikbaar op de volgende locaties:

Breda
St. Ignatiusstraat 253a
4817KK  Breda
085-0670007
Bereikbaar: werkdagen

St. Ignatiusstraat 253a
4817KK 

Breda

 Website
085-0670007
Bereikbaar: werkdagen


Meer locaties