Veldwijzer
Locatie:
Veldhoven bekijk op kaart

Veldwijzer

Bureau Sociaal Raadslieden (BSR) helpt bij het in kaart brengen van jouw financiele problemen en helpt bij het treffen van regelingen om te voorkomen dat jouw schulden groter worden. Voedselbank Veldhoven, Stichting Leergeld Veldhoven en de gemeente Veldhoven bieden regelingen die het net wat makkelijker voor je maken. Loop gerust even binnen voor advies! We zijn er ook voor jou.

Samenwerking met partners

Veldwijzer is een samenwerkingsverband tussen 3 organisaties, welke wordt ondersteund door de gemeente Veldhoven.

Bij BSR kun je terecht voor informatie, persoonlijk advies en hulp op maat op een breed sociaal-juridisch gebied. We kunnen hulp bieden bij het invullen van (digitale) formulieren, het aanvragen van een toeslag of uitkering of hulp bieden om meer inzicht te krijgen in je financien. Als je een schulden of een financiele tegenvaller hebt, kun je bij ons terecht voor hulp. We kunnen ondersteuning bieden bij het op orde brengen van je thuisadministratie en mocht het nodig zijn, kan een budgetbegeleider met je meekijken om weer grip te krijgen op je financien.

De Voedselbank Veldhoven verstrekt wekelijks gratis voedselpakketten aan Veldhovenaren die het nodig hebben. Heb je door omstandigheden weinig te besteden? Dan kan deze tijdelijke ondersteuning je helpen om er weer even tegenaan te kunnen.

Stichting Leergeld Veldhoven en de Kempen is er voor de ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, waarbij het lastig is om bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten te betalen. Stichting Leergeld helpt met een onkostenvergoeding of met voorzieningen in natura. Voorbeelden hiervan zijn de ouderbijdrage of de bijdrage van schoolreisjes, een vergoeding voor de contributie van een sportclub of een voorziening zodat jouw kind kan meedoen aan dans- of muzieklessen.

De hulp van alle organisaties bij Veldwijzer is kosteloos en voor alle inwoners van Veldhoven. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een regeling of een voorziening? Kom langs bij Veldwijzer tijdens de inloopspreekuren.

Specificaties

Gecontracteerde productcodes:
Productcodes
  • Vrij toegankelijk
  • Veldhoven

Locaties

Diensten van Veldwijzer zijn beschikbaar op de volgende locaties:

Veldhoven
Sterrenlaan 15
5503BG  Veldhoven
0402092044
Bereikbaar: werkdagen

Sterrenlaan 15
5503BG 

Veldhoven

 Website
0402092044
Bereikbaar: werkdagen


Meer locaties